ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΑΡΑΚΑ, ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΚΑΙ ΠΕΣΤΟ ΑΝΗΘΟΥ
shogunkitchen.blogspot.com
Το ριζότο είναι ένας αγαπημένος τρόπος να μαγειρεύουμε με λίγα υλικά, νοστιμότατα και χορταστικά πιάτα! Στην Ιταλία, βέβαια, πατρίδα του …
Το ριζότο είναι ένας αγαπημένος τρόπος να μαγειρεύουμε με λίγα υλικά, νοστιμότατα και χορταστικά πιάτα! Στην Ιταλία, βέβαια, πατρίδα του …
200γρ ρύζι 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο 200γρ σπανάκι κατεψυγμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 500γρ γαρίδες κατεψυγμένες και καθαρισμένες 2 κουταλιές άνηθο …
Το ρύζι basmati με τα αμύγδαλα και το ρόδι, είναι μια πανεύκολη και πεντανόστιμη ιδέα για να συνοδεύσουμε τα διάφορα …
Υλικά 1 φλ. Ρύζι 2 φλ. Ζωμό κοτόπουλο 5 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο Λίγο αλάτι , πιπέρι 1 κ.σ. βούτυρο…