Πέστο με μαϊντανό, καρύδια και ξερή μυζήθρα
www.gastronomos.gr
Ένα τέλειο ελληνικό πέστο διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια.
Ένα τέλειο ελληνικό πέστο διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια.
Ο Χριστόφορος Πέσκιας δίνει στο πέστο ελληνική υπηκοότητα, χρησιμοποιώντας ρίγανη και φέτα, αντί για τον κλασικό συνδυασμό βασιλικού + παρμεζάνας …
Πολτοποιούμε στο μπλέντερ ή στο μούλτι φρέσκα φύλλα μυρωδικών της αρεσκείας μας (μαϊντανό, μάραθο, ρόκα, βασιλικό, δυόσμο κ.λπ.), ρίχνοντας σταδιακά …