Ριζότο με παντζάρι
www.gastronomos.gr
Ιδού ένα πιάτο που δεν βαριόμαστε να μαγειρεύουμε. Θυμηθείτε: το ριζότο δεν σε περιμένει, το περιμένεις… Υλικά 1 κιλό βολβοί …
Ιδού ένα πιάτο που δεν βαριόμαστε να μαγειρεύουμε. Θυμηθείτε: το ριζότο δεν σε περιμένει, το περιμένεις… Υλικά 1 κιλό βολβοί …
Στο τέλος προσθέτουμε μπόλικη φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα. Ή μήπως να πρωτοτυπήσουμε με λίγο κατίκι;
Συνταγή από διαγωνισμό του Γαστρονόμου Υλικά 150 γρ. μπέικον 400 γρ. ρύζι αρμπόριο (αν δεν βρούμε, βάζουμε καρολίνα) 1 λίτρο …
Λίγος -αν το καλοσκεφτείς- ο κόπος για ένα τόσο νόστιμο και λαχταριστό πιάτο.