ΦΟΥΓΚΆΣΑ ΒΈΝΕΤΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ
Η φουγκάσα, όπως και το πανετόνε, πρέπει να σταθεί μερικές ημέρες πριν καταναλωθεί, ώστε να ενισχυθούν τα αρώματα και η …
Η φουγκάσα, όπως και το πανετόνε, πρέπει να σταθεί μερικές ημέρες πριν καταναλωθεί, ώστε να ενισχυθούν τα αρώματα και η …
Ποιος είπε ότι το ψωμί είναι μόλο λευκό και χωρείς γέμιση; Μπείτε στη κουζίνα μαζί με τα παιδιά και φτιάξτε …
Υλικά για 2 φρατζολάκια: 1 φακελάκι ξηρή μαγιά 250 ml ζεστό γάλα 60 γρ. ζάχαρη άχνη και 2 κ.σ. για …
Το γλυκό ψωμί που φτιάχνεται παραδοσιακά τα Χριστούγεννα στην Ιταλία. Νόστιμο και αφράτο θα σας ικανοποιήσει με τη γεύση του!!
Υλικά Για τη ζύμη 570 γρ. αλεύρι για τσουρέκι ή σκληρό 100 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική 1 φακελάκι μαγιά σε …
Πειραματίστηκα αρκετά μέχρι να πετύχω ένα γλυκό ψωμάκι ισάξιο τσουρεκιού αλλά χωρίς αυγά. Αφράτο, βελούδινο, μοσχομυριστό ακριβώς σαν τσουρεκάκι, που …
Ζυμωμένο με γάλα και βούτυρο και αρωματισμένο με μοσχοκάρυδο το ξεχωριστό αυτό ψωμί διά χειρός Εύης Βουτσινά.Διαδικασία Βάζουμε σε λεκανίτσα …
Η piada dei morti (πιάντα ντέϊ μόρτι) πού θα δούμε σήμερα, είναι το χαρακτηριστικό γλυκό της παράδοσης των Ognissanti στο …