Το σεβίτσε (ceviche) είναι μια μέθοδος μαγειρικής που χρησιμοποιεί την οξύτητα του χυμού των εσπεριδοειδών προκειμένου να μετουσιώσει τις πρωτεΐνες …
Συνταγές : Εσπεριδοειδή για Ψάρια
-
-
Μερίδες: 4 Δυσκολία: εύκολο Υλικά συνταγής 1 μεγάλο ολόκληρο φιλέτο σολομού ή 4 φέτες χυμός 2 λεμονιών το ξύσμα 1 …
-
1 ΦΙΛΕΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ (ΞΑΛΜΥΡΙΣΜΕΝΟ) 1 ½ ΦΛ. ΚΟΚΚΙΝΟ ΡΥΖΙ 1 LT ΖΩΜΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ 1 Κ.Σ. ΣΠΟΡΙΑ ΑΠΟ ΡΟΔΙ 2 ΚΛΩΝ. …
-
½ κιλό κατεψυγμένο γαύρο Trata On Ice 1 ματσ. μάραθο 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 σκελ. σκόρδο 1 κ.γ. μαραθόσπορο Χυμό …
-
Ένα υγιεινό και θρεπτικό πιάτο γεμάτο άρωμα και καλά λιπαρά! 4 φιλέτα σολωμού (φρέσκου ή κατεψυγμένου) χυμό από 5 πορτοκάλια …
-
Τηγανιτές γλώσσες με μια πολύ νόστιμη σάλτσα από μανταρίνι και πορτοκάλι.
-
Γλώσσες τηγανιτές με πολύ νόστιμη σάλτσα μανταρίνι-πορτοκάλι!
-
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό…
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Ο σολωμός ταιριάζει ιδανικά με το άρωμα εσπεριδοειδών, αλλά μην αμελήσετε να τον μαρινάρετε μέσα στο ζουμί τους για 15 …
-
υλικά για 2 άτομα 6 μεγάλες σαρδέλες, φρέσκες αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι