Back to Basics : Ζύμη Πάστα Φλώρα
cookrevelatio.blogspot.com
ΥΛΙΚΑ Για μια κανονική ταρτιέρα – φόρμα 300γρ αλέυρι για όλες τις χρήσεις 200γρ βούτυρο 100γρ ζάχαρη 1 αυγό 1 …
ΥΛΙΚΑ Για μια κανονική ταρτιέρα – φόρμα 300γρ αλέυρι για όλες τις χρήσεις 200γρ βούτυρο 100γρ ζάχαρη 1 αυγό 1 …
Υλικά ½ πακέτο Αλευρι 1 φλιτζάνι μαργαρίνη ½ φλιτζάνι ζάχαρη ½ φακελάκι μπέικιν 2 αυγά…
Αυτη η ζυμη, που στα ιταλικα λεγεται “πάστα φρόλλα” (εξ’ ου και η γνωστη μας παστα-φλωρα!) αναφερεται και ως πατ …