Κατσικάκι με αγκινάρες φρικασέ
Υλικά 2 κιλά κατσίκι 12 αγγινάρες (κατά προτίμηση Τήνου) 10 κρεμμυδάκια φρέσκα 2 κρόκους αυγών 2 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ …
Υλικά 2 κιλά κατσίκι 12 αγγινάρες (κατά προτίμηση Τήνου) 10 κρεμμυδάκια φρέσκα 2 κρόκους αυγών 2 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ …
Ένα φαγητό που μοσχοβολάει Πάσχα και άνοιξη μαζί. Όλα τα υλικά είναι στην εποχή τους και η συγκεκριμένη είναι μία …
Από τα Δωδεκάνησα ! Υλικά 1 1/2 κιλό κατσικάκι χεράκι σε μερίδες κομμένο,1 κιλό κολοκυθάκια κομμένα βαρελάκια και τηγανισμένα 1 …
Το φρικασέ είναι ένα γνωστό παραδοσιακό φαγητό με κρέας και χορταρικά. Το κρέας συνήθως είναι κατσικάκι ή αρνάκι, ανάλογα με …
Ο όρος “φρικασέ” από το γαλλικό fricassée, μετοχή στο θηλυκό του ρήματος fricasser (παλιά γαλλικά), πιθανότατα από το frire (=τηγανίζω) …
Τώρα να σας πω την αλήθεια: ντρέπομαι που βάζω αμέσως μετά το πασχαλινό κρεατοξεσάλωμα, συνταγή με κρέας. Είχε περισσέψει λίγο …
Σήμερα φτιάξαμε φρικασέ αλλά με ραδίκια. Τα συγκεκριμένα βέβαια είναι άγρια από αυτά που μαζέψαμε με την Ελένη στο χωριό, …