Πάστα φλώρα με φρέσκα κεράσια και crumble αμυγδάλου
Και μια που τα κατακόκκινα κεράσια είναι στα καλύτερά τους στην χώρα μας αλλά κι εδώ στο μακρινό Μόντρεαλ υπάρχουν …
Και μια που τα κατακόκκινα κεράσια είναι στα καλύτερά τους στην χώρα μας αλλά κι εδώ στο μακρινό Μόντρεαλ υπάρχουν …
100 γρ. αλεύρι 100 γρ. ζάχαρη άχνη 100 γρ. βούτυρο Lurpak 80 γρ. σκόνη αμυγδάλου 4-5 σταγόνες άρωμα αμυγδάλου 300 …
Μία πρωτότυπη και μοναδική συνταγή για μηλόπιτα με βάση από κανταΐφι, και για επικάλυψη, υπέροχο κράμπλ αμυγδάλου. Με μήλα, αχλάδια, …
Το δυσκολότερο κομμάτι του να μαγειρεύεις με κεράσια είναι το καθάρισμά τους. Θαυμάζω τους Γάλλους που προσθέτουν στο clafoutis τους …
Δεν είναι κέικ, δεν είναι κρέμα, δεν είναι πάστα φλώρα …είναι ένας αφράτος, συνδυασμός που …μοσχοβολάει λεμόνι (είπαμε η Λεμονιά …
για 10 άτομα Για το κράμπλ: 100 γραμμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 120 γραμμ. φουντούκια, αλεσμένα σε σκόνη 120 …
…ακόμα έχω κουραμπιέδες στο σπίτι, από αυτούς που μου χαρίσανε, γιατί εγώ δεν έφτιαξα (επίτηδες…). Και επειδή είπαμε ότι τίποτα …
Με το κράμπλ αμυγδάλου μπορείς να γαρνίρεις τούρτες, τάρτες, μηλόπιτες και ότι άλλο σας αρέσει!!!!