Κρουασάν με κρέμα λεμονιού και βατόμουρα
υλικα για 4 κρουασαν 250 γρ. γάλα 50 γρ. ζάχαρη 25 γρ. κορν φλάουρ 1 αυγό 10 βούτυρο βανίλια (κλωναράκι, …
υλικα για 4 κρουασαν 250 γρ. γάλα 50 γρ. ζάχαρη 25 γρ. κορν φλάουρ 1 αυγό 10 βούτυρο βανίλια (κλωναράκι, …
Ενας απιστευτος συνδυασμος καθαρων και δυνατων γευσεων.. Ενα δροσερο και αερινο γλυκο που πραγματικα θα σας εντυπωσιασει.. Απολαυστε το!!!
Αυτά είναι επιδόρπια με χαρακτήρα! Αυτή, η συγκεκριμένη συνταγή που παρουσιάζουμε σήμερα, πετυχαίνει την γευστική ένταση χρησιμοποιώντας λάιμ και λεμόνι, …
Επιδόρπιο που θυμίζει ζελέ με πλούσια κρεμώδη υφή, ελαφρά ξινό αλλά ούτε και πολύ γλυκό σίγουρα όμως εξαιρετικά χωνευτικό!
Ποτηράκια γεμισμένα με υλικά στην κυριολεξία εκ των ενόντων! Γι΄ αυτό το πολύ γευστικό τράϊφλ χρησιμοποιήθηκαν λίγο τσουρέκι ξεχασμένο, λίγα …
Πρώτα φτιάχνουμε τις κρέπες. Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι κοσκινισμένο και ρίχνουμε το γάλα, το βούτυρο λειωμένο, το αλάτι, …