Μοσχάρι λεμονάτο στην κατσαρόλα, η συνταγή της Ελένης που θα λατρέψετε
Μοσχαράκι λεμονάτο στην κατσαρόλα να γλύφεις τα δάκτυλά σου! Φτιάξτε το και απολαύστε το. Δεν θα χρειαστείτε ούτε μαχαίρι για …
Μοσχαράκι λεμονάτο στην κατσαρόλα να γλύφεις τα δάκτυλά σου! Φτιάξτε το και απολαύστε το. Δεν θα χρειαστείτε ούτε μαχαίρι για …
Στο πατρικό μου σπίτι, όταν μαγειρεύαμε μοσχάρι, κοκκινιστό ή λεμονάτο, πάντα η γιαγιά μου έβαζε τις πατάτες μέσα, “μπλουμ” όπως …
Ελαφρύ, υγιεινό και πολύ νόστιμο! Μπορούμε ,αν θέλουμε να προσθέτουμε πατάτες και πράσα .
Αγαπημένο,νόστιμο φαγητό!
Από τα Κυριακάτικα οικογενειακά φαγάκια των παιδικών μου χρόνων!Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τη σκελίδα σκόρδο ολόκληρα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα …
Και ποίος δεν έχει φάει στο κυριακάτικο τραπέζι της οικογένειας αυτό το πιάτο. Απλό και αγαπημένο!
Στη δική μου οικογένεια θεωρούνταν αδιανόητο να μην υπάρχει ανά πάσα στιγμή λεμόνι στο σπίτι. Η μητέρα μου πείραζε τον …
Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια. Βάζουμε σε πλατειά κατσαρόλα το λάδι να ζεσταθεί καλά και ρίχνουμε το κρέας. Ροδίζουμε …
1/2 κιλό μοσχαράκι άπαχο 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο 2 φλ λευκό ξηρό κρασί…
Με τις Γιορτές, τις ευχές και τις βασιλόπιτες, μας έπιασε μια «χαλαρότις» ένα πράμα 🙂 Μου λέει κι ο φίλος …
Υλικά:1 […]
Προετοιμασία: 15 λεπτά, Μαγείρεμα: 1 ώρα και 10 λεπτάΥλικά (για 4 άτομα):1 κιλό μοσχαρίσια ελιά, σε μικρούς κύβους, αλατισμένη1 μεγάλο …
Υλικά1,5 κιλό μοσχαράκι Αλάτι ή δύο κύβους βοδινούπιπέρι4 κ.σ. μουστάρδαΧυμό 3 λεμονιών 1 κρεμμύδιΛίγο λάδι1 κ.σ. βούτυρο1 κ.σ. κορν φλαουρ½ …