Υλικά 1 κιλό μοσχάρι σε μερίδες 2 κρεμμύδια τριμμένα 1 φλ. λευκό ξηρό κρασί 2 φλ. σάλτσα ντομάτας 5-6 κόκκους …
Μοσχαράκι κοκκινιστό με κολοκυθάκια
taxidistisgeuseis.blogspot.com
Υλικά 1 κιλό μοσχάρι σε μερίδες 2 κρεμμύδια τριμμένα 1 φλ. λευκό ξηρό κρασί 2 φλ. σάλτσα ντομάτας 5-6 κόκκους …
Ο όρος καπαμάς έχει Τούρκικες ρίζες και αναφέρεται σε φαγητό που έχει βράσει σε χαμηλή φωτιά και σκεπασμένο με το …
Βρείτε φρέσκα μικρά κολοκυθάκια και φτιάξτε αυτή την απλή αλλά τόσο νόστιμη συνταγή. Φανταστείτε τρυφερό μοσχάρι κοκκινιστό, με al dente …