Μπριζόλες μοσχαρίσιες με κρέμα και κρασί Πόρτο
Εκτέλεση συνταγής – μαγείρεμα: Βάζετε στις μπριζόλες αλάτι, πιπέρι και αλεύρι. Λιώνετε το βούτυρο στην κατσαρόλα και ροδίζετε τις μπριζόλες …
Εκτέλεση συνταγής – μαγείρεμα: Βάζετε στις μπριζόλες αλάτι, πιπέρι και αλεύρι. Λιώνετε το βούτυρο στην κατσαρόλα και ροδίζετε τις μπριζόλες …
Είναι νοστιμότατη και πολύ εύκολη, δοκιμάστε την!
υλικά για 4 άτομα • 4 μπριζόλες μοσχαρίσιες • ξύσμα από 1 λεμόνι, ακέρωτο • ξύσμα από 1 πορτοκάλι, ακέρωτο…
Δοκιμάστε αυτή την συνταγή για μοσχαρίσιες μπριζόλες. Είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον θα την φτιάχνετε… συχνότατα!
για 4 άτομα 4 τρυφερά μπριζολάκια από μοσχαρίσια σπάλα (250 γραμμ. το καθένα) 6 πράσινα κρεμμυδάκια 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 1 …
Μπριζόλες Μοσχαρίσιες μαγειρεμενες σε κρασί που λιώνουν στο στόμα. Σερβίρετε χωρίς μαχαίρι.
Μαρσάλα είναι ένα ιταλικό (σικελιάνικο) γλυκό κρασί που χρησιμοποιείται στη μαγειρική και στη ζαχαροπλαστική και είναι βάση του ιταλικού γλυκού …
Κατ’ αρχήν τις αλατοπιπερώνουμε -αρκεί η μία πλευρά- πάνω στο χαρτί τους, χωρίς να τις πλύνουμε γιατί το νερό σφίγγει …
Υλικά για 6 άτομα 6 μοσχαρίσιες μπριζόλες 4 ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1 φλιτζάνι ελιές ψιλοκομμένες ½ …
Μαριναρισμένο κρέας σε καφέ; Ακούστηκε ασυνήθιστο και ενδιαφέρον! Μια καλή ευκαιρία να μιλήσουμε, λοιπόν, για μαρινάδες. Αν θέλετε να ενισχύσετε …