Χοιρινή μπριζόλα μαριναρισμένη σε μουστάρδα και μέλι
Η saison επίσημα άνοιξε!Το φαγητό γίνεται ανάλαφρο, λαχανικά και σαλάτες. Την πείνα χορταίνει τέλεια μια μπριζόλα ψητή στο bbq, είτε …
Η saison επίσημα άνοιξε!Το φαγητό γίνεται ανάλαφρο, λαχανικά και σαλάτες. Την πείνα χορταίνει τέλεια μια μπριζόλα ψητή στο bbq, είτε …
Μαλακές και νόστιμες μπριζόλες με τη βοήθεια της μουστάρδας και του κρασιού. Με λίγο ρύζι ή πατάτες για συμπλήρωμα είναι …
Τέλειες ζουμερές με μια απλή και εύκολη διαδικασία.
Νοστιμότατες, πολύ μαλακές, με μια υπέροχη σάλτσα σερβίρονται σαν ένα λαχταριστό Κυριακάτικο πιάτο, όταν τις συνοδεύσουμε με τραγανές τηγανιτές πατάτες. …
Υλικά : 2 χοιρινές μπριζόλες 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. μέλι 1 κ.σ. μουστάρδα 1 κ.σ. σόγια σος λίγους κόκκους …
Με ένα ελαφρύ μαρινάρισμα, μια χούφτα υλικά και λίγη προσοχή στο ψήσιμο φτιάχνουμε στο τηγάνι τις τέλειες μπριζόλες. Υλικά 4 …
Υλικά4 μπριζόλες χοιρινές2 κ.γλ. θυμάρι 2 κ.σ. μουστάρδα2 λεμόνια ή 1 λεμόνι και λίγο σουμάκ*1/2 ποτηράκι του κρασιού λευκό κρασίαλατι …
Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε πολύ η προσθήκη του ούζου στις χοιρινές, οπότε δεν κάναμε τα κλασσικά αλλά έφτιαξα …
Εκτέλεση: Αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε φαρδύ τηγάνι και τηγανίζουμε τις μπριζόλες για 2 λεπτά κάθε πλευρά ή …