Ένα υπέροχο Κερκυραϊκό φαγητό που μας πάει πίσω πολλά χρόνια. Ένα πιάτο που το γεύτηκα όσες φορές πήγα στο αγαπημένο …
Συνταγές : Παστιτσάδα
-
tantekiki.blogspot.com
-
Υλικά:Κόκορας – 1 (ή κοτόπουλο)Κρεμμύδια μεγάλα – 4Ντοματοπολτό – 1/4 κουτίΚανέλα – 1/2 κουταλάκι γλυκούΚύμινο – 1/2 κουταλάκι γλυκούΠιπέρι κόκκινο …
-
Η πατσιτσάδα είναι απλό φαγάκι που μόνο με την προσθήκη της κανέλας και του γαρύφαλλου σου δίνει την ιδιαίτερη γεύση …
-
Η παστιτσαδα, ειναι ενα παραδοσιακο πιατο της Κορφιατικης κουζινας, που φτιαχνεται με κοκορα αλλα και με μοσχαρι. Στην ουσια ειναι …
-
Υλικά ( 4 άτομα) 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο Κέρκυρας 1 κουταλιά ελαιόλαδο 500 γρ μοσχάρι από μπούτι κομμένο σε …
-
Η αυθεντική, παλιά κερκυραϊκή συνταγή, που έφτιαχναν κάθε Κυριακή μεσημέρι σε όλα τα σπίτια της Κέρκυρας. υλικά για 4-5 άτομα …
-
Η παστιτσάδα και το σοφρίτο είναι από τα πιο γνωστά παραδοσιακά φαγητά της Κέρκυρας. Είναι και τα δύο πεντανόστιμα, εξ …
-
…Το πιο νόστιμο φαγάκι ειδικά αν το κοκκόρι μας είναι αλανιάρικο και έχουμε την τύχη να πέσει στα χεράκια μας. …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
600 γραμμ. μοσχάρι (χτένι σπάλας), σε μικρά κομμάτια 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. φρέσκο βούτυρο
-
Εκτέλεση συνταγής – μαγείρεμα: Βάζετε σε μια κατσαρόλα το κρεμμύδι να μαραθεί με φυτίνη, για 5 λεπτά.Στη συνέχεια προσθέτετε το …
-
….Σε μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει και ροδίζουμε το κοτόπουλο καλά απ’ όλες τις πλευρές.Προσθέτουμε το λιωμένο κρεμμύδι …
-
Γεύση κλασικά ελληνική, νοστιμιά αξεπέραστη και ένα πιάτο με πλούσια θρεπτικά συστατικά για μικρούς και μεγάλους. Κι όσο για την …
-
-
Μια εκδοχή πιο «ήπια» αλλά με το ίδιο νόστιμο αποτέλεσμα!
-
Υλικά1 ½ κιλό μοσχαράκι2 κρεμμύδια3-4 σκελίδες σκόρδο1 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί1 κουτί χυμό ντομάτας συμπυκνωμένο1 ξύλο κανέλλας3-4 γαρύφαλαΛίγο μπαχάριΛίγο …
-
-
Υλικά:1 κόκκορας1 κουτί τοματάκια1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 πακέτο μακαρόνια χοντρά2 ξύλα κανέλας1/2 κ.γ. γαρύφαλλο τριμμένο1/2 φλ. λάδιΕκτέλεση:Μισοβράζουμε τον κόκκορα για 20′.Τον …
-
Ένα υπέροχο φαγητό που έφαγα απ τα χεράκια της θείας Φωτεινής από τη Ζάκυνθο και ξετρελάθηκα. Μου έδωσε τη συνταγή …
-
-