Σνίτσελ με μανιτάρια και σάλτσα μελιού
Ένα σνίτσελ όλο γλύκα και ζουμερή νοστιμιά!!!Πως φτιάχνουμε τα σνίτσελ μας.Αλατοπιπερώνουμε τα σνίτσελ.Σ’ένα βαθύ πιάτο χτυπάμε το αυγό και βουτάμε …
Ένα σνίτσελ όλο γλύκα και ζουμερή νοστιμιά!!!Πως φτιάχνουμε τα σνίτσελ μας.Αλατοπιπερώνουμε τα σνίτσελ.Σ’ένα βαθύ πιάτο χτυπάμε το αυγό και βουτάμε …
προβολές Μερίδες: 3 Bαθμός δυσκολίας:Πολύ εύκολη 3 χοιρινές μπριζόλες 3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαο 1/2 ποτήρι …
Υλικά4 φιλέτα 2 κουταλιές κονιακ3 κουταλιές ελαιόλαδο 2-3 καρότα βρασμένα 2-3 σπαράγγια βρασμένα Αλατι πιπέριΓια τη σάλτσα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, …
Ψήνουμε το κρέας σε ψησταριά ή φούρνο, ανάλογα με το ψήσιμο που θέλουμε…
Για να συνοδέψετε ρύζι, μακαρόνια ή τηγανιτές πατάτες ετοιμάστε αυτό το πιάτο και αφήστε το μελωμένο γουρουνάκι -μαζί με την …
Ένα αρωματικό πιάτο, με έμπνευση και φαντασία. Μια ιδιαίτερη νότα στο οικογενειακό τραπέζι ή σε ένα δείπνο για δύο!