ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΣΤΗ ΑΜΥΓΔΑΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΧΟΥΡΜΑ
www.chefonair.gr
ΥΛΙΚΑ ,8 φύλλα κρούστας Ρευστή μαργαρίνη Βιτάμ Culinesse 350 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 300 γρ. ζάχαρη άχνη 3 …
ΥΛΙΚΑ ,8 φύλλα κρούστας Ρευστή μαργαρίνη Βιτάμ Culinesse 350 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 300 γρ. ζάχαρη άχνη 3 …
Το “απόλυτο” γλυκό σοκολάτας!!! Υλικά για το κέικ 400 γρ. γιαούρτι πρόβειο πλήρες 3 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του …
…Η Μάντι απο μεγάλη οικογένεια ζαχαροπλαστών με τρία ζαχαροπλαστεια και άλλους τόσουν φούρνους στην Βιέννη με μύησε στα μυστικά του …