Ντιπ μεξικάνικης σάλτσας
syntages.matia.gr
Υλικά 500γρ. ντομάτες 200γρ. κέτσαπ καυτερό 1/2 κρεμμύδι ξερό 2 σκελίδες σκόρδο 1/2 – 1 καυτερή πιπεριά 1 κουταλάκι μέλι …
Υλικά 500γρ. ντομάτες 200γρ. κέτσαπ καυτερό 1/2 κρεμμύδι ξερό 2 σκελίδες σκόρδο 1/2 – 1 καυτερή πιπεριά 1 κουταλάκι μέλι …
Από εναρκτήριο ορεκτικό ενός μενού μέχρι σάλτσα για ρύζι ή ζυμαρικά. Υλικά 100 γρ. φιλετάκια αντζούγιας διατηρημένα σε λάδι (χύμα …
«Συνταγές της τελευταίας στιγμής», της Σοφίας Μουτάφη.Υλικά 1 φλιτζ. τσαγιού αμύγδαλα λευκά 10-12 φιλετάκια αντζούγιας διατηρημένα σε λάδι 1 σκελίδα …