Γαλακτομπούρεκο με σοκολάτα Παρλιάρου
ΥλικάΓια την κρέμα 700 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 300 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά 1 πορτοκάλι, το ξύσμα του …
ΥλικάΓια την κρέμα 700 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 300 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά 1 πορτοκάλι, το ξύσμα του …
Ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ σοκολατένιο γαλακτομπούρεκο, από τα χεράκια του αγαπημένου μας φίλου Ορφέα. Δοκιμάστε το με την πρώτη ευκαιρία! Φύλλο κρούστας …
Υλικά Για τα γαλακτομπούρεκα Γάλα 1 λίτρο Βούτυρο 250 γρ Ζάχαρη 1 1/2 ποτήρι νερού Σιμιγδάλι (ψιλό) 1 ποτήρι νερού …
Σύμφωνα με την ελληνική παράδοση, τις ημέρες της Αποκριάς και κυρίως την εβδομάδα της Τυρινής συνηθίζονται τα γλυκά με βάση …
Υλικά Γάλα 1 λίτρο Ζάχαρη 1 1/2 ποτήρι νερού Σιμιγδάλι 1 ποτήρι νερού (ψιλό) Βανίλια 1 Αυγά 5 Βούτυρο 250 …
Μια διαφορετική ιδέα για γαλακτομπούρεκο του Στέλιου Παρλιάρου.
Το κλασικό μάς αρέσει έτσι κι αλλιώς. Αν έχει και σοκολάτα, όμως, ακόμη καλύτερα.Διαδικασία Σιρόπι:
Υπεροχο,μυρωδατο,γευστικοτατο γαλακτομπουρεκο με σοκολατα κουβερτουρα γαλακτος και το φανταστικο πολιτικο φυλλο της ALFA. Απολαυστε το!!!