Ριζότο με σολωμό
500 γραμμάρια φιλέτο σολωμού χωρίς πέτσα 300 γραμμάρια ρύζι carnarolli 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κ.σ. μαιντανό ψιλοκομμένο 2 κ.σ. λευκό …
500 γραμμάρια φιλέτο σολωμού χωρίς πέτσα 300 γραμμάρια ρύζι carnarolli 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κ.σ. μαιντανό ψιλοκομμένο 2 κ.σ. λευκό …
Ένα πεντανόστιμο πιάτο για να αξιοποιήσετε όσο σολωμό ψητό σας περίσσεψε! Υλικά 1 φλ. ρύζι basmati 6 φλ. ζωμό κότας …
To ριζότο εχει Ιταλική προέλευση. Παρόλα αυτά βρήκα αυτη την πολύ καλή συνταγή σε ενα Γαλλικό βιβλίο συνταγών. Αν σας …
Υλικά: 350 γρ. ρύζι 2 πράσα κομμένα σε μέτριες ροδέλες (μόνο το άσπρο μέρος) 100 γρ. καπνιστό σολομό σε φέτες …
Συνέχεια από την Ιαπωνική Βραδιά.Nigiri με σολομό και nigiri με γαρίδες.Nigiri σημαίνει η γροθιά του Samurai και θα καταλάβουμε πιο …
Απλούστερο από ότι ακούγεται αλλά θεϊκό και πλούσιο, μια πολυτελής αλλαγή στο μενού σας.
Κλασικό ιταλικό ριζότο με σολομό, για όσους αγαπούν τις αυθεντικές και ανεπιτήδευτες γεύσεις.