Η χάρη του χειροποίητου σουβλακιού
www.gastronomos.gr
Είναι προτιμότερο να αγοράσουμε το κρέας της αρεσκείας μας και να ζητήσουμε να μας το κόψουν (ή να το κόψουμε …
Είναι προτιμότερο να αγοράσουμε το κρέας της αρεσκείας μας και να ζητήσουμε να μας το κόψουν (ή να το κόψουμε …
Οι περισσότεροι συμφωνούν πως για να ψήσουμε σωστά κάθε είδους σουβλάκι στη σχάρα (ή στην ψησταριά υγραερίου) ξεκινάμε με δυνατή …
Γιατί σε αντίθεση με τα ξύλινα δεν καίγονται και επαναχρησιμοποιούνται.Γιατί πυρακτώνουν και ψήνουν καλύτερα το εσωτερικό των κομματιών του κρέατος …