Ταραμοσαλάτα διαφορετική με την προσθήκη κόκκινης πιπεριάς που της χαρίζει χρώμα και επί πλέον γεύση.Αγνό ελαιόλαδο, κρεμμυδάκι ξερό, στυμμένο μπαγιάτικο …
Συνταγές : Ταραμοσαλάτα με ψωμί
-
www.kitchenstori.es
-
200 γρ. λευκός ταραμάς χυμός από 2 λεμόνια 1 κρεμμύδι ψίχα από 3 φέτες ψωμί 800 ml ελαιόλαδο…
-
Υπέροχη πεντανόστιμη ταραμοσαλάτα από ταραμά χωρίς χρωστικές ουσίες! Απολαύστε την με φρέσκο, σπιτικό, ζεστό ψωμάκι!
-
Η συνταγή αυτή είναι της γιαγιάκας μου!!!Θυμάμαι που περιμέναμε πώς και πώς να φάμε από αυτήν την πραγματικά υπέροχη ταραμοσαλάτα …
-
Άλλη μια ταραμοσαλάτα κοντά στις πολλές που δημοσιεύτηκαν αυτές τις μέρες. Η διαφορά είναι κυρίως στις αναλογίες των υλικών…. Μετά …
-
Μια υπεροχη ευκολη σαλατα
-
Λατρεύω την σπιτική ταραμοσαλάτα, ειδικά όταν καταλαβαίνεις τον ταραμά στο δόντι και έχει ένα μόνο τσικ παραπάνω λεμόνι, που το …
-
Πικάντικη γεύση που θα εκτιμήσουν όλοι οι καλεσμένοι σας.
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
-
Υλικά150 γρ. λευκό ταραμά2 φλυτζ. τσ. ελαιόλαδο3 βρασμένες πατάτες2 χοντρές φέτες ψωμί (μόνο την ψίχα) μουσκεμένο και στυμμένοχυμό από 2 …
-
Και σως βινεγκρέτ με τζίντζερ
-
Υλικά: 1 φρατζόλα ψωμί μπαγιάτικο 100 γραμμάρια ταραμά 2 λεμόνια 1 κρεμμύδι λάδι Εκτέλεση: Παίρνουμε την ψίχα του ψωμιου και …
-
Υλικά :150 γραμμάρια ταραμάς λευκός 1 κιλό ψωμί χωριάτικο μπαγιάτικοΤο χυμό από τρία λεμόνια Ελαιόλαδο καλό παρθένο Εκτέλεση : Κόβουμε …
-
-
Δεν είναι και δύσκολο! Σήμερα έχουν την τιμιτική τους η λαγάνα και η ταραμοσαλάτα. Εμείς σας δίνουμε τις συνταγές και …
-
Υλικά συνταγήςΓια τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε… 100 γρ. ταραμά άσπρο 1 κούπα λάδι 7 φέτες ψωμί ξερό χωρίς την …
-
Υλικά200 γρ. ταραμάς300 γρ. ψωμί μπαγιάτικο1 & 1/2 φλιτζάνι ηλιέλαιο1 κρεμμύδι χυμός 2 λεμονιώνΕκτέλεσηΜουσκεύουμε την ψίχα του ψωμιού και την …
-
Προσθέτουμε λίγη-λίγη την ψίχα και χτυπάμε συνέχεια με το γουδοχέρι μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά.Προαιρετικά, για πρόσθετη γεύση, τρίβουμε …
-
-
Δύο πράγματα κάνουν τη νόστιμη ταραμοσαλάτα: Ο καλός ταραμάς και η συχνή δοκιμή καθώς τη φτιάχνεις!