Η παραδοσιακή πάστα φλώρα με αρωματική φράουλα!
Συνταγές : Πάστα φλώρα
-
www.yumyum.gr
-
Η συνταγη αυτη χρονολογειται.Την εχω παρει απο τη γιαγια μου κ ειναι πεντανοστιμη:)…
-
Υλικά συνταγής 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ 300 γρ. βούτυρο κομμένο σε …
-
Φθινοπωρινό απόγευμα. .Και δεν ξέρεις τι να κάνεις. ..;; Υπάρχει λύση
-
Είναι εύκολη, έχει νόστιμη τραγανή και αφράτη βάση – μπισκοτένια με άρωμα πορτοκαλιού και βάζεις για γέμιση το φρούτο που …
-
Η τάρτα αυτή, με την εύθρυπτη, βουτυράτη ζύμη και την ελαφριά επικάλυψη από μαρμελάδα βερίκοκο, είναι ακριβώς ότι χρειαζόμαστε για …
-
Πάστα Φλώρα με λάδι (νηστίσιμη), με δική μου μαρμελάδα φρούτων που έκανα εχθές!! Συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαριγου. Yλικά 4 φλ. …
-
Η πάστα φλώρα είναι ένας αγαπημένος και επιτυχημένος τρόπος για να “διώξετε” μαρμελάδες που έχουν περισσέψει, πριν φτιάξετε καινούρια σοδειά.Η …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Και μια που τα κατακόκκινα κεράσια είναι στα καλύτερά τους στην χώρα μας αλλά κι εδώ στο μακρινό Μόντρεαλ υπάρχουν …
-
Η αγαπημένη μου πάστα φλώρα είναι τραγανή σαν μπισκότο. Με όποια μαρμελάδα έχω έτοιμη για κατανάλωση στο ντουλάπι μου. Αυτή …
-
Ε μη μου πεις τώρα ότι δεν λατρεύεις αυτό το θεϊκό γλυκό! Η καλύτερη επιλογή για να συνοδέψεις το απογευματινό …
-
Υλικά 450 γρ. αλεύρι τύπου φαριναπ (κοσκινισμένο) 50 γρ σκόνην κακάο (κοσκινισμένο) 2 φλιτζάνια φυσικό χυμό πορτοκάλι Ξύσμα από 1 …
-
Χωρίς μεζούρες και πολλά εργαλεία, εύκολη και νόστιμη.
-
Ποικιλία γεύσεων και χρωμάτων σε νηστίσιμη έκδοση.
-
Έχω δοκιμάσει κατά καιρούς διάφορες συνταγές, ανάποδες μηλόπιτες, τριφτές μηλόπιτες, κέικ σαν μηλόπιτες, αλλα επειδή μηλόπιτα με κρέμα και σε …
-
Η απόφαση να φτιάξω την συγκεκριμένη συνταγή με δικαίωσε. Η ζύμη φανταστική! Τραγανή, αφράτη, να τρώει η μάνα και …
-
Η συνταγή του Άκη Πετρετζίκη όπως ακριβώς τη παρουσίασε στο μπλόγκ του. Είναι η πιο νόστιμη πάστα φλώρα που έχω …
-
Υλικά για στρογγυλή ταρτιέρα 26-28 εκ.: 200 γρ. ζάχαρη άχνη 180 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 κοφτό κ.γλ. μπέικιν …
-
Αλλά το σημερινό post είναι αφιερωμένο στο δεύτερο παράγωγο του χαρουπιού, την χαρουπόσκονη! Xαρουπόσκονη, είχα χρησιμοποιήσει και για την συνταγή …
-
100 γρ. άχνη ζάχαρη 200 γρ. βούτυρο αγελάδος (να είναι κρύο από το ψυγείο) 1 αυγό μεσαίου μεγέθους 300 γρ. …