Μακαρονάδα γευστική με αυγό
www.cooklos.gr
Υλικά συνταγής για τα ζυμαρικά 500γρ. παπαρδέλες (ή άλλο ζυμαρικό) 5 λίτρα νερό 50γρ. αλάτι για τη σάλτσα 200γρ. παντσέτα …
Υλικά συνταγής για τα ζυμαρικά 500γρ. παπαρδέλες (ή άλλο ζυμαρικό) 5 λίτρα νερό 50γρ. αλάτι για τη σάλτσα 200γρ. παντσέτα …
Η πραγματικη καρμποναρα εξ Ιταλιας δεν περιεχει κρεμα γαλακτος οπως συνηθιζεται να φτιαχνεται στην Ελλαδα. Πως φτιαχνεται? Ακολουθηστε βημα βημα …
Aπό τον chef Βιτσέντζο Ζάννι Ημερομηνία Προβολής: 30/11/2011…