Ζυμαρικά «κοχύλια» γεμιστά με σπανάκι
Υλικά 350 γρ. ζυμαρικά σε σχήμα μεγάλου κοχυλιού Για τη γέμιση 2 κ.σ. βούτυρο 300 γρ. ζεματισμένο σπανάκι (ή κατεψυγμένο) …
Υλικά 350 γρ. ζυμαρικά σε σχήμα μεγάλου κοχυλιού Για τη γέμιση 2 κ.σ. βούτυρο 300 γρ. ζεματισμένο σπανάκι (ή κατεψυγμένο) …
Πρόκειται για ένα είδος ραβιόλια, δηλαδή γεμιστά ζυμαρικά, φτιαγμένα με ζύμη εμπλουτισμένη με αυγά και πλούσια γέμιση με διάφορα υλικά. …
Υλικά για τα ζυμαρικά Για τη ζύμη 200 γρ. αλεύρι 2 αυγά Λίγο αλάτι Μια πρέζα μοσχοκάρυδο Για …
Τα πάκερι (paccheri) είναι ένα είδος ζυμαρικών μάλλον άγνωστο στην Ελλάδα. Εχουν μεγάλο μέγεθος και μοιάζουν με μισά κανελόνια…Η καταγωγή …
Πεντανόστιμα ζυμαρικά γεμισμένα με κιμά. Ποιος μπορεί να τους αντισταθεί? 500 γρ. ζυμαρικά κοχύλια ή καλαθάκια 3 κ. σ. βούτυρο …
Τα Pierozki ή Pierogi είναι παραδοσιακά χειροποίητα γεμιστά ζυμαρικά της Πολωνικής Κουζίνας. Για όσους γνωρίζουν, μοιάζουν με τα βαρένικα της …
Τα υλικά μου για 2 μερίδες Για τη ζύμη 200γρ αλεύρι σκληρό 2 αυγά 2 κουταλιές σούπας καλαμποκελαιο 1/2 κουτ. …