Ζύμη για τυρόψωμα ποντιακά, πεϊνιρλί, πιροσκί
www.sintagespareas.gr
Η ζύμη που κάνει τα καλύτερα ποντιακά τυρόψωμα (χατσαπούρι), πεϊνερλί και πιροσκί.
Η ζύμη που κάνει τα καλύτερα ποντιακά τυρόψωμα (χατσαπούρι), πεϊνερλί και πιροσκί.
Υλικά: – 6 αυγά – 1 και 1/2 κούπες σιμιγδάλι ψιλό – 1/2 κεσές γιαούρτι στραγγιστό – 2 κούπες λάδι …
Υλικά 2 κροκάδια 200 ml. γάλα 200 ml. νερό 50 γρ.βούτυρο θερμοκρασία δωματίου 11 γρ. μαγιά 630 γρ. αλεύρι 1 …
Ψωμάκια σαν συνοδευτικό σε φαγητά με σάλτσα ή σούπες.