Αναποδογυρισμένο Κέικ Ροδάκινων με Γλυκό του Κουταλιού
www.kitchenstori.es
Το συναίσθημα ότι το απλό είναι το καλύτερο είναι σχεδόν πάντα αληθινό όταν ασχολείσαι με πρωταρχικά, φρέσκα, άριστα εποχιακά συστατικά. …
Το συναίσθημα ότι το απλό είναι το καλύτερο είναι σχεδόν πάντα αληθινό όταν ασχολείσαι με πρωταρχικά, φρέσκα, άριστα εποχιακά συστατικά. …
100 γρ. μαργαρίνη Βιτάμ 150 γρ. ζάχαρη καστανή 2 κ.γ. βανίλια υγρή ή ρούμι 1 αβγό 120 γρ. αλεύρι για …
Ηθελα εδώ και καιρό να σκαρώσω αυτό το κεκάκι χωρίς να έχω στο μυαλό μου τη νηστεία. Τελικά όμως αποφάσισα …