Αφράτοι, ανατολίτικοι κουραμπιέδες
www.pastrychef.gr
Οι κουραμπιέδες μου είναι έτοιμοι όταν πάρουν ένα ανοιχτό ξανθό χρώμα. Δεν το παρακάνω με το ψήσιμο, γιατί θα σκληρύνουν …
Οι κουραμπιέδες μου είναι έτοιμοι όταν πάρουν ένα ανοιχτό ξανθό χρώμα. Δεν το παρακάνω με το ψήσιμο, γιατί θα σκληρύνουν …
Πολύ νόστιμοι κουραμπιέδες με πολύ λίγα υλικά που τρώγονται και σαν μπισκοτάκια αν δεν τους βάλετε άχνη.
Οι παραδοσιακοί κουραμπιέδες με το πλούσιο άρωμα βουτύρου που μας γλυκαίνουν τη ζωή στις γιορτές και όχι μόνο!