Apfekuchen-Μηλόπιτα γερμανική με υπόξινη κρέμα
Φτιάχνεται με γέμιση μήλων και μιας υπόξινης κρέμας που πραγματικά δίνει μια άλλη διαστάση στη γεύση της. Θεωρείται παραδοσιακό γλυκό …
Φτιάχνεται με γέμιση μήλων και μιας υπόξινης κρέμας που πραγματικά δίνει μια άλλη διαστάση στη γεύση της. Θεωρείται παραδοσιακό γλυκό …
Έχω δοκιμάσει κατά καιρούς διάφορες συνταγές, ανάποδες μηλόπιτες, τριφτές μηλόπιτες, κέικ σαν μηλόπιτες, αλλα επειδή μηλόπιτα με κρέμα και σε …
Υλικά για ρηχό ταψί 40χ30 εκ.: Για το παντεσπάνι: 4 αβγά σε θερμοκρασία δωματίου 125 γρ. ζάχαρη 1 βανίλια 25 …
375 γρ. γάλα φρέσκο 3 κρόκους αβγών 80 γρ. ζάχαρη 40 γρ. κορν φλάουρ 60 ml Arla κρέμα γάλακτος 50 …
Ένα ωραίο επιδόρπιο δροσερό και γρήγορο.
Θρυμματιστή μπισκοτένια βάση, εύγευστη crème pâtissière -με κρέμα γάλακτος- και ροδοψημένες φέτες μήλου είναι η σύνθεση αυτής της τάρτας, με …
Υλικά για ταψί 26εκ Τάρτα 3 αυγά 500γρ φαρίνα ξύσμα από ένα λεμόνι 250 γρ βούτυρο σε κύβους ξύσμα από …
Υπέροχο επιδόρπιο με παλιά συνταγή. Υλικά 600 γραμμάρια μήλα κόκκινα( ζυγισμένα αφού τα καθαρίσουμε). 75 γραμμάρια βούτυρο φρέσκο τύπου Κερκύρας. …