Μακαρόνια ογκρατέν
Υλικά – 1 πακέτο χοντρά μακαρόνια – 250 γρ. βούτυρο – 6 κ.σ. αλεύρι φαρίνα κόκκινη – 4 αυγά – …
Υλικά – 1 πακέτο χοντρά μακαρόνια – 250 γρ. βούτυρο – 6 κ.σ. αλεύρι φαρίνα κόκκινη – 4 αυγά – …
Μακαρόνια με μπεσαμέλ σαν ογκρατέν Υλικά 500 γρ. μακαρόνια πένες ή κοφτό 300 γρ. κίτρινο τυρί τριμμένο ότι μας αρέσει …
Γευστικές πένες ογκρατέν, με τριμμένα τυριά και ζαμπόν!!
Τι χρειαζόμαστε: 400 γρ. μακαρονάκι κοφτό 1 ζωμός βοδινού “Σπιτικός” της Knorr 1 ½ φλ. ζαμπόν βραστό κομμένο σε μικρά …
Τα Pierozki ή Pierogi είναι παραδοσιακά χειροποίητα γεμιστά ζυμαρικά της Πολωνικής Κουζίνας. Για όσους γνωρίζουν, μοιάζουν με τα βαρένικα της …
Κόκορας μεθυσμένος με μαυροδάφνη στη γάστρα με σπιτικές χειροποίητες χυλοπίτες.
ΥΛΙΚΑ 1 φυλλο σφολιτας,1 πακετο μακαρονια πενες, 1 κουπα βρασμενο αρακα,10 φετες μπεικον, 200 γρ τυρι τριμμενο εγω εβαλα ρεγκατο, …
Υλικά: 500g τριβελάκι2 κουταλιές σούπας βούτυρο7 κουταλιές σούπας αλεύρι1 λίτρο γάλα1 ½ φλυτζάνι γραβιέρα1 ½ φλυτζάνι έμενταλ1 ½ φλυτζάνι ρεγκάτο …
πακέτο μακαρόνια για παστίτσιο 1 τέταρτο κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας βούτυρο φυτίνη 6 κουτ. σούπας για την κρέμα 4 αυγά 1 λίτρο …