Millefeuille Με Σφολιάτα (βασική κρέμα ζαχαροπλαστικής)
pastry-tsio.blogspot.com
Ένας από τους βασικούς «νόμους» της ζαχαροπλαστικής είναι ότι δεν πετιέται τίποτα από τα περισσευούμενα μίγματα και υλικά αλλά μπορούν …
Ένας από τους βασικούς «νόμους» της ζαχαροπλαστικής είναι ότι δεν πετιέται τίποτα από τα περισσευούμενα μίγματα και υλικά αλλά μπορούν …
1 συσκ. φύλλο σφολιάτας (περιέχει 2 φύλλα) 1,5 lt. γάλα φρέσκο πλήρες ή light 225 γρ. ζάχαρη 150 γρ. κορν …
Υλικά 2 φύλλα σφολιάτας Για την κρέμα 1 λίτρο πλήρες γάλα (4 ποτήρια) 9 κ.σ κορν φλάουρ (100γρ) 14 κ.σ …