MILLEFEUILLE ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΗ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΠΡΑΛΙΝΑΣ
pastry-tsio.blogspot.com
Αφορμή αυτής της συνταγής στάθηκε το γεγονός ότι μου περίσσεψε κρέμα από το Paris-Brest οπότε σκέφτηκα να την χρησιμοποιήσω για …
Αφορμή αυτής της συνταγής στάθηκε το γεγονός ότι μου περίσσεψε κρέμα από το Paris-Brest οπότε σκέφτηκα να την χρησιμοποιήσω για …
1 φύλλο σφολιάτας 90 γρ. ζάχαρη 2 κρόκους αβγών 2 αβγά 100 γρ. χυμό λεμονιού Ξύσμα από 1 λεμόνι 125 …
Από τον Chef Patissier Δημήτρη Οικονομίδη Ημερομηνία προβολής 07/02/13 – ΥΛΙΚΑ Για την κρέμα: 340 γρ. λευκή σοκολάτα 35 γρ. …