Πάστα φλώρα με μήλα, κρέμα και κανέλα
Έχω δοκιμάσει κατά καιρούς διάφορες συνταγές, ανάποδες μηλόπιτες, τριφτές μηλόπιτες, κέικ σαν μηλόπιτες, αλλα επειδή μηλόπιτα με κρέμα και σε …
Έχω δοκιμάσει κατά καιρούς διάφορες συνταγές, ανάποδες μηλόπιτες, τριφτές μηλόπιτες, κέικ σαν μηλόπιτες, αλλα επειδή μηλόπιτα με κρέμα και σε …
Η απόφαση να φτιάξω την συγκεκριμένη συνταγή με δικαίωσε. Η ζύμη φανταστική! Τραγανή, αφράτη, να τρώει η μάνα και …
Υλικά για στρογγυλή ταρτιέρα 26-28 εκ.: 200 γρ. ζάχαρη άχνη 180 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 κοφτό κ.γλ. μπέικιν …
Αλλά το σημερινό post είναι αφιερωμένο στο δεύτερο παράγωγο του χαρουπιού, την χαρουπόσκονη! Xαρουπόσκονη, είχα χρησιμοποιήσει και για την συνταγή …
…Αυτή τη φορά η πρόταση είναι για την κλασική πάστα φλώρα, αλλά χωρίς όλες τις περιττές θερμίδες…Στη συγκεκριμένη συνταγή η …
Πορτοκάλι, κανέλα και σοκολάτα… αρώματα φθινοπωρινά ή μάλλον… χειμωνιάτικα και μάλιστα Χριστουγεννιάτικα! Θυμίζουν κόκκινο και πράσινο χρώμα, έλατο, πορτοκάλια καρφωμένα …
Υλικά 3/4 φλ. τσαγιού λάδι 1 φλ.τσαγιού μαύρη ζάχαρη 2 αυγά 2 βανίλιες 1/4 κ.γλυκού αλάτι 2 φλ.τσαγιού αλεύρι που …
Η τέλεια πάστα φλώρα του Σ.Παρλιάρου! Όλο σοκολάτα! Υλικά 150 γρ. βούτυρο 100 γρ. ζάχαρη άχνη 100 γρ. αμύγδαλο σκόνη …
Πιθανόν η πιο αγαπητή τάρτα, η πάστα Φλώρα, στα καλύτερα της με μαρμελάδα της επιλογής σας!
Ήθελα η γέμιση να είναι πλούσια για αυτό χρησιμοποίησα τόσα πολλά μήλα! Τι χρειαζόμαστε: Για τη ζύμη 195 γρ. αλεύρι …