Καπονάτα, η Ιταλίδα γόησσα συνοδεύει πέννες ολικής άλεσης
tantekiki.blogspot.com
Σήμερα θα σας συστήσω μια γοητευτική Ιταλίδα από τη Σικελία με ξεκάθαρα Μεσογειακό ταμπεραμέντο. Και βέβαια εγώ μπορεί να σας …
Σήμερα θα σας συστήσω μια γοητευτική Ιταλίδα από τη Σικελία με ξεκάθαρα Μεσογειακό ταμπεραμέντο. Και βέβαια εγώ μπορεί να σας …
Υλικά συνταγής για τη ζύμη 500γρ. πένες νερό (5L για το βράσιμο) 50γρ. αλάτι για τη ζύμη 400γρ. χυμός ντομάτας …
Η καπονάτα, η διάσημη, γλυκόξινη σάλτσα με μελιτζάνες της Σικελίας είναι ανάμεσα στ’ αγαπημένα μου καλοκαιρινά πιάτα. Αυτή που παρουσιάζουμε …