Σουπιές κρασάτες με πιλάφι -μοναδική γεύση !!!
Για 4 μερίδες: 1 κιλό σουπιές (εδώ χρησιμοποίησα κατεψυγμένες) 1 μεγάλο κρεμμύδι 1/2 ποτήρι λάδι 1 ποτηράκι λευκό κρασί 1 …
Για 4 μερίδες: 1 κιλό σουπιές (εδώ χρησιμοποίησα κατεψυγμένες) 1 μεγάλο κρεμμύδι 1/2 ποτήρι λάδι 1 ποτηράκι λευκό κρασί 1 …
Υλικά της συνταγής μας 600 γρ. κιμά μοσχαρίσιο ελιά 3 κ.σ. λάδι 1 κρεμμύδι ψιλοτριμμένο 1 σκελίδα σκόρδο πάπρικα 2 …
Σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό μοσχαράκι με αρώματα και πλούσια σάλτσα. Συνοδεύεται με σπυρωτό πιλάφι. 750 γρ. μοσχάρι λάπα ή ελιά 1 ώριμη …
Η πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν …
Χταπόδι, Ρύζι κίτρινο, Κρεμμύδι ξερό, Σκόρδο, Ντομάτα, Λεμόνι, Κρασί λευκό, Ξύδι, Ελαιόλαδο, Δάφνη, Αλάτι, Πιπέρι
ΥΛΙΚΑ:1 κιλο συκωτακια φρεσκα.100γρ.μπεικον.(5-6)φετες.400γρ,ρυζι μακρυκοκο για πιλαφι.(τυπου αμερικης)1 ποτηρι λευκο κρασι1 ξερο κρεμμυδι ψιλοκομμενο.2 σκελιδες σκόρδο ψιλοκομμενες.1κ.σ.καρυ.1 φλυτζανι ελαιόλαδο. 1 …