Πορτοκαλόπιτα με παγωτό Καϊμάκι
Για τη βάση 5 πορτοκάλια 1 πακέτο φύλλο κρούστας (450 γρ.) 250 γρ. σπορέλαιο 250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
Για τη βάση 5 πορτοκάλια 1 πακέτο φύλλο κρούστας (450 γρ.) 250 γρ. σπορέλαιο 250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
Υλικά 1 πακέτο φύλλο κρούστας 4 αυγά 200 γρ. ζάχαρη ξύσμα από 3 πορτοκάλια …
Αυτή η πορτοκαλόπιτα είναι ιδανική για μια καλοκαιρινή ημέρα, μετά το μεσημεριανό. Στη Νάξο, οι γεννεόδοροι ιδιοκτήτες ταβερνών κερνάνε τους …
Πολύ καλή σας Τσικνοπέμπτη!Σας εύχομαι να περάσετε σούπερ σήμερα, να βγείτε, να διασκεδάσετε κ να χαρείτε με τους αγαπημένους σας …
Υλικά: Για ένα στρογγυλό ταψί με διάμετρο 35cm: 500γρ φύλλο κρούστας 4 αυγά 250γρ στραγγιστό γιαούρτι 250γρ αραβοσιτέλαιο 120 γρ …
Από τα πιο νόστιμα ελληνικά παραδοσιακά γλυκά! Διαχρονική και γλυκιά πορτοκαλόπιτα Υλικά 450 γρ. (1 πακέτο) φύλλο κρούστας 4 αυγά …
Υλικά: 1 πακέτο φύλλο κρούστας (450 γρ.-500 γρ.) 1 φλυτζάνι ζάχαρη 3 αυγά 300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 1 φλυτζάνι ηλιέλαιο …