Πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή απίθανη !!!
Υλικά συνταγής 1 πακέτο φύλο κρούστας 1 κεσεδάκι γιαούρτι 4 αυγά 1 ποτήρι καλαμποκέλαιο 3/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη ξύσμα από …
Υλικά συνταγής 1 πακέτο φύλο κρούστας 1 κεσεδάκι γιαούρτι 4 αυγά 1 ποτήρι καλαμποκέλαιο 3/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη ξύσμα από …
Υλικά : 3 κεσεδάκια γιαούρτι 4 αυγά 1 ποτήρι καλαμποκέλαιο 1 φλ. ζάχαρη 1-2 βανίλιες 1 φακελάκι μπεϊκιν πάουντερ ξύσμα …
Υλικά – 1 πακέτο φύλλο κρούστας – 1 κεσεδάκι γιαούρτι 2% – 4 αυγά – 1 ποτήρι καλαμποκέλαιο – 1 …
Υλικά – 1 πακέτο φύλλο κρούστας – 1 κεσεδάκι γιαούρτι 2% – 4 αυγά – 1 ποτήρι καλαμποκέλαιο – 1 …
ΥΛΙΚΑ 1 κούπα τσαγιού αλεύρι 1 κούπα τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό 1 κούπα τσαγιού σιμιγδάλι χοντρό 20 γραμ .[ένα φακελάκι ] …
Η σημερινή γλυκιά σιροπιαστή πίτα, η πατσαβούρα, έρχεται από την Βόρεια Ελλάδα φτιάχνεται πανεύκολα, μυρίζει υπέροχα και θα την λατρέψετε!
Υπέροχο ευωδιαστό γλυκό με μοσχοβολιά Ελλάδας! 1,5 πακετο φυλλο κρουστας 2 κουπες ζαχαρη 2,5 κουπες καλαμποκελαιο 8 αυγα ξυσμα πορτοκαλιου …
Υλικά Για τη Ζύμη 1 πακέτο φύλλο κρούστας ξύσμα από 2 πορτοκάλια 4 αυγά
Η σύζευξη της κλασσικής πορτοκαλόπιτας με την αγαπημένη μας κρέμα αραβοσίτου!! Το προξενιό πέτυχε, απόλυτα!!!
Παρά τον περίεργο τίτλο, η συγκεκριμένη εκτέλεση είναι αρκετά εύκολη και γευστική. Υλικά 1 πακέτο φύλλο κρούστα 1 κεσεδάκι γιαούρτι …
Υλικά1 πακέτο φύλλο κρούστας για γλυκά1 γιαουρτάκι με 2% λιπαρά1 ποτήρι καλαμποκέλαιο3/4 του ποτηριού φυσικό χυμό πορτοκάλι6 αυγά1 φακελακι μπέικεν3-4 …