Πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή απίθανη !!!
Υλικά συνταγής 1 πακέτο φύλο κρούστας 1 κεσεδάκι γιαούρτι 4 αυγά 1 ποτήρι καλαμποκέλαιο 3/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη ξύσμα από …
Υλικά συνταγής 1 πακέτο φύλο κρούστας 1 κεσεδάκι γιαούρτι 4 αυγά 1 ποτήρι καλαμποκέλαιο 3/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη ξύσμα από …
Υλικά : 3 κεσεδάκια γιαούρτι 4 αυγά 1 ποτήρι καλαμποκέλαιο 1 φλ. ζάχαρη 1-2 βανίλιες 1 φακελάκι μπεϊκιν πάουντερ ξύσμα …
Υλικά – 1 πακέτο φύλλο κρούστας – 1 κεσεδάκι γιαούρτι 2% – 4 αυγά – 1 ποτήρι καλαμποκέλαιο – 1 …
Υλικά – 1 πακέτο φύλλο κρούστας – 1 κεσεδάκι γιαούρτι 2% – 4 αυγά – 1 ποτήρι καλαμποκέλαιο – 1 …
Η σημερινή γλυκιά σιροπιαστή πίτα, η πατσαβούρα, έρχεται από την Βόρεια Ελλάδα φτιάχνεται πανεύκολα, μυρίζει υπέροχα και θα την λατρέψετε!
Πορτοκαλόπιτα, ευκολό σε εκτέλεση και γεμάτο αρώματα γλυκό
Υπέροχο ευωδιαστό γλυκό με μοσχοβολιά Ελλάδας! 1,5 πακετο φυλλο κρουστας 2 κουπες ζαχαρη 2,5 κουπες καλαμποκελαιο 8 αυγα ξυσμα πορτοκαλιου …
Υλικά Για τη Ζύμη 1 πακέτο φύλλο κρούστας ξύσμα από 2 πορτοκάλια 4 αυγά
Η σύζευξη της κλασσικής πορτοκαλόπιτας με την αγαπημένη μας κρέμα αραβοσίτου!! Το προξενιό πέτυχε, απόλυτα!!!
Παρά τον περίεργο τίτλο, η συγκεκριμένη εκτέλεση είναι αρκετά εύκολη και γευστική. Υλικά 1 πακέτο φύλλο κρούστα 1 κεσεδάκι γιαούρτι …
Υλικά1 πακέτο φύλλο κρούστας για γλυκά1 γιαουρτάκι με 2% λιπαρά1 ποτήρι καλαμποκέλαιο3/4 του ποτηριού φυσικό χυμό πορτοκάλι6 αυγά1 φακελακι μπέικεν3-4 …