ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ, ΓΑΡΙΔΕΣ & ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΣΥΚΟ
www.chefonair.gr
16 γαρίδες καθαρισμένες 6 φρέσκιες αγκινάρες 100 γρ. βούτυρο Lurpak 50 γρ. ελαιόλαδο 50 ml χυμό λεμονιού 50 ml ούζο …
16 γαρίδες καθαρισμένες 6 φρέσκιες αγκινάρες 100 γρ. βούτυρο Lurpak 50 γρ. ελαιόλαδο 50 ml χυμό λεμονιού 50 ml ούζο …
1 κονσέρβα καλαμάρι Flokos 130 γρ. ρύζι αρμπόριο ή καρολίνα 1 φινόκιο 3 σκελ. σκόρδο 1/2 φλ. ούζο 400 γρ. …
Ένα ριζότο ξεχωριστό, γεμάτο με γεύσεις και μυρωδιές Ελληνικές σας προτείνει αυτή η υπέροχη συνταγή. Δοκιμάστε την!
Από τον Chef Στέφανο Ρόσσι ,140 γρ. ρύζι αρμπόριο 5 φέτες ελληνικό προσούτο Ifantis ¼ κρεμμύδι 1 σκελ. σκόρδο 1 …
Ένα ριζότο κατακόκκινο, του πάθους με νοστιμιά απίστευτη! Ένα ριζότο που γαρνιρισμένο με τη ρόκα και τις μικρές, κομψές, μεθυσμένες …