Πάστα Σεράνο – Πάστα ταψιού Σοκολατίνα
jimdiasrecipes.blogspot.com
Για το παντεσπάνι 6 αυγά 90 γρ κρυσταλλική ζάχαρη (6 κ 100 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις (6 κ …
Για το παντεσπάνι 6 αυγά 90 γρ κρυσταλλική ζάχαρη (6 κ 100 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις (6 κ …
Με γεύση σαν από παλιά! Αφράτη, ζουμερή, ευπαρουσίαστη και πολύ σοκολατένια! 6 αυγά 6 κουτ.σούπας ζάχαρη 6 κουτ.σούπας αλεύρι ΓΟΧ …
Υλικά Παντεσπάνι 5 αυγά 130 γρ. ζάχαρη 130 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις + επιπλέον για το ταψί 30 …
Ο Γρηγόρης Γαστεράτος ετοιμάζει μια λιχουδιά που θα αγαπήσουν μικροί μεγάλοι. Υλικά Για το κέικ 350 γρ. αλεύρι για …
Ήταν μερικές μέρες πριν τα γενέθλια του γαμπρού μου, όταν συζητώντας σχετικά με τα γλυκά και τα ζαχαροπλαστεία της εποχής …
Σιροπιαστή σοκολατίνα αφράτη, ζουμερή, φανταστική, θεϊκή σε γεύση και άρωμα δεν υπάρχει καλύτερη, δοκιμάστε τη και είμαι σίγουρος ότι κανείς …