Πάστα Σεράνο – Πάστα ταψιού Σοκολατίνα
Για το παντεσπάνι 6 αυγά 90 γρ κρυσταλλική ζάχαρη (6 κ 100 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις (6 κ …
Για το παντεσπάνι 6 αυγά 90 γρ κρυσταλλική ζάχαρη (6 κ 100 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις (6 κ …
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:230 γραμμάρια αλεύρι φαριναπ30 γραμμάρια κακάο150 γραμμάρια ζάχαρη70 γραμμάρια βούτυρο2 βανιλιεςλίγο αλάτι1 κουταλάκι γλυκού χυμό λεμονιού6 αυγάΠροθερμαινουμε τον φούρνο στους …
Σκέτη απόλαυση !!! Για τα ατομικά κεικάκια χρειαζόμαστε 250 γραμμάρια βούτυρο, 400 γραμμάρια.ζάχαρη, 5 αυγά,λίγο αλάτι, 1 μπέικιν 2 βανίλιες, …
Δεν αντιστέκεται κανείς !!!
…Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που τρελλαίνεσαι για μια σοκολατένια γεύση (κι ας φαίνεται λιγότερο δροσερή από ένα παγωτό) …
Πεντανόστιμη!!! Αν δεν το ξέρει κάποιος, δεν καταλαβαίνει ότι είναι νηστίσιμη.
Με γεύση σαν από παλιά! Αφράτη, ζουμερή, ευπαρουσίαστη και πολύ σοκολατένια! 6 αυγά 6 κουτ.σούπας ζάχαρη 6 κουτ.σούπας αλεύρι ΓΟΧ …
Αυτή η συνταγή είναι σκέτη σοκόλαση!!! βούτυρο φρέσκο (1 φλιτζάνι του τσαγιού για κάθε 1 κιλό κρέμα ζαχαροπλαστικής) άρωμα βανίλιας, …
Υλικά Παντεσπάνι 5 αυγά 130 γρ. ζάχαρη 130 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις + επιπλέον για το ταψί 30 …
Ο Γρηγόρης Γαστεράτος ετοιμάζει μια λιχουδιά που θα αγαπήσουν μικροί μεγάλοι. Υλικά Για το κέικ 350 γρ. αλεύρι για …
Για το παντεσπάνι σοκολάτας 250 γρ. βούτυρο 400 γρ. ζάχαρη 4 αβγά 1 κ.γ υγρή βανίλια 2 πρέζες αλάτι 70 …
Ήταν μερικές μέρες πριν τα γενέθλια του γαμπρού μου, όταν συζητώντας σχετικά με τα γλυκά και τα ζαχαροπλαστεία της εποχής …
Ελαφριά και ζουμερή!!! 1 ποτήρι νερό 21/2 ποτήρια ζάχαρη 1 βιταμ 250γρ 6 κουτ σούπας κακάο 4 αυγά 11/2 ποτήρι …
Σιροπιαστή σοκολατίνα αφράτη, ζουμερή, φανταστική, θεϊκή σε γεύση και άρωμα δεν υπάρχει καλύτερη, δοκιμάστε τη και είμαι σίγουρος ότι κανείς …