Πάστα Σεράνο – Πάστα ταψιού Σοκολατίνα
Για το παντεσπάνι 6 αυγά 90 γρ κρυσταλλική ζάχαρη (6 κ 100 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις (6 κ …
Για το παντεσπάνι 6 αυγά 90 γρ κρυσταλλική ζάχαρη (6 κ 100 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις (6 κ …
Με γεύση σαν από παλιά! Αφράτη, ζουμερή, ευπαρουσίαστη και πολύ σοκολατένια! 6 αυγά 6 κουτ.σούπας ζάχαρη 6 κουτ.σούπας αλεύρι ΓΟΧ …
Υλικά Μπισκότο 125 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα σε σκόνη 100 γρ. άχνη ζάχαρη 60 γρ. ασπράδια αυγών (δηλαδή από 2 …
Υλικά Παντεσπάνι 5 αυγά 130 γρ. ζάχαρη 130 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις + επιπλέον για το ταψί 30 …
Για το παντεσπάνι σοκολάτας 250 γρ. βούτυρο 400 γρ. ζάχαρη 4 αβγά 1 κ.γ υγρή βανίλια 2 πρέζες αλάτι 70 …
*Η τέλεια σοκολατίνα! Εύκολη, φανταστική στη γεύση, αφρός στην υφή. Είναι από τα γλυκά που την επόμενη ημέρα είναι ακόμα …
Σιροπιαστή σοκολατίνα αφράτη, ζουμερή, φανταστική, θεϊκή σε γεύση και άρωμα δεν υπάρχει καλύτερη, δοκιμάστε τη και είμαι σίγουρος ότι κανείς …