Τούρτα Σεράνο του Στέλιου Παρλιάρου
Μοντέρνα έκδοση της σεράνο που έτρωγα όταν ήμουν μικρή από τον Στέλιο Παρλιάρο με μερικές δικές μου αλλαγές!
Μοντέρνα έκδοση της σεράνο που έτρωγα όταν ήμουν μικρή από τον Στέλιο Παρλιάρο με μερικές δικές μου αλλαγές!
Για το παντεσπάνι: 125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 20 γρ. κακάο 5 αυγά 125 γρ. ζάχαρη Για το …
Υλικά Βάση 120 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 30 γρ. κακάο 5 αυγά 125 γρ. ζάχαρη Σιρόπι 300 γρ. νερό 200 γρ. ζάχαρη …
ΒΑΣΗ. 5 ΑΥΓΑ, 160 ΓΡ.ΖΆΧΑΡΗΣ, 150 ΓΡ.ΑΛΕΎΡΙ, 30 ΓΡ.ΚΑΚΆΟ, 1ΒΑΝΙΛΙΑ, 1 ΚΟΥΤΑΛΆΚΙ ΜΠΈΚΙΝ ΣΙΡΟΠΙ. 200ΓΡ.ΝΕΡΌ, 130ΓΡ.ΖΆΧΑΡΗ, ΧΥΜΌ ΑΠΌ ΜΙΣΌ ΛΕΜΌΝΙ, …
Μια υπέροχη τούρτα από τα παλιά! Μια συνταγή προσεγμένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, αναλυτικότατη, βήμα-βήμα! Βάση 5 αυγα, 160 γρ.ζαχαρη, …
Φτιάχνουμε βήμα-βήμα την αγαπημένη τούρτα των παλαιών ζαχαροπλαστείων.Συμβουλή Εάν δεν διαθέτουμε θερμόμετρο, μπορούμε να διαπιστώσουμε τη θερμοκρασία του σιροπιού, αν …