ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΥ & ΚΡΕΜΑ ΖΑΧ/ΚΗΣ
Υλικά Παντεσπάνι 40 gr. αλεύρι φαρίνα 100 gr. ζάχαρη 4 αυγά 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν 1 βανίλια Σιρόπι 100 …
Υλικά Παντεσπάνι 40 gr. αλεύρι φαρίνα 100 gr. ζάχαρη 4 αυγά 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν 1 βανίλια Σιρόπι 100 …
Υλικά Για το παντεσπάνι 5 αυγά 1 και 1/2 νεροπότηρο αλεύρι κοσκινισμένο 1 και 1/2 νεροπότηρο ζάχαρη 2 και 1/2 …
Μετά από την πολύ πετυχημένη συνταγή Cheesecake Ferrero Rocher, τώρα και τούρτα Ferrero rocher. Μια υπέροχη μοναδική τούρτα με παντεσπάνι …
Όπως πάντα πρόκειται για ένα ελαφρύ αλλά νόστιμο γλυκό .Ελαφρύ, αφράτο με λίγα αυγά ,ελαιόλαδο, και αρκετό γάλα.Ότι πιο απλό, …
Μια παλιά, παραδοσιακή συνταγή της γιαγιάς για να γλείφουν όλοι τα δάχτυλά τους. Ότι πρέπει και για όσους δεν τρώνε …
Μια ωραιότατη τούρτα, που μπορούμε να την φτιάξουμε και με παντεσπάνι αντί για σαβαγιάρ. Όποιο τρόπο και να διαλέξουμε, το …
Τα κύματα του Δούναβη είναι ένα υπέροχο αφράτο κέικ-τούρτα που θα αγαπήσετε οι περισσότεροι.
Άλλη μια εύκολη τούρτα με δροσερή κρέμα σαντιγί-ζελέ και φράουλες!
Μία τούρτα που αρέσει σε όλους και είναι εύκολη ακόμη και γι’ αυτούς που δεν τα καταφέρνουν και τόσο με …