“Υγρό” Κέϊκ Σοκολάτας ( Σαν Σοκολατόπιτα )
Μια πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή για κέϊκ σοκολάτας, που φέρνει αρκετά σε σοκολατόπιτα, λόγω του οτι δεν είναι πολύ …
Μια πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή για κέϊκ σοκολάτας, που φέρνει αρκετά σε σοκολατόπιτα, λόγω του οτι δεν είναι πολύ …
Τί να γράψει κανείς για ένα σοκολατένιο, αφράτο και τόσο σωστά υγρό στο εσωτερικό του κέικ? Πρέπει να το γευτείς …
Συνταγή του Παρλιάρου, εύκολη δημιουργική και ευπαρουσίαστη 250 γρ σοκολατα (περιπου 70% ) 200 γρ βούτυρο 4 αυγά 100 γρ …
Ξεκινάμε σοκολατένια το Σαββατοκύριακό μας με ένα ξεχωριστό γλυκάκι που είναι αρκετά διαδεδομένο στο εξωτερικό και αξίζει να το προσφέρετε …
Ξεκινάμε δυναμικά το Σαββατοκύριακό μας με ένα νόστιμο σοκολατένιο κέικ που ξεχωρίζει με την πορτοκαλένια του γεύση. Φτιάξτε το παρέα …
Υλικά για 6 άτομα: 150 γρ. κουβερτούρα 150 γρ. ζάχαρη 150 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη 3 αβγά 55 γρ. αλεύρι …
Εκπληκτικό γλυκό με υγρή σοκολάτα!
150 γρ. Arla κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά 5 αβγά μεγάλα 3 γρ. αλάτι 350 γρ. ζάχαρη Ξύσμα από 3 πορτοκάλια …
Ποιος δε θα ήθελε να ξυπνάει το πρωί και να τον περιμένει ένα κομμάτι σοκολατένιο κέικ και ακόμα καλύτερα χωρίς …
150 γραμ. κουβερτούρα γάλακτος 60 γραμ. βούτυρο 100 γραμ. καστανή ζάχαρη 4 αυγά 4 κουταλάκια του γλυκού αλεύρι για όλες …
ΥΛΙΚΑ1 3/4 cup αλέυρι2 cup ζάχαρη ( άσπρη ή καστανή )3/4 cup κακάο1/2 cup λιωμμένο βούτυρο1 cup ζεστό καφέ1 cup …
Υλικά Για το κέικ: 250 γρ. βούτυρο 250 γρ. καυτό νερό 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, σε κομμάτια 2 αυγά 250 …
Υλικά 7 ½ κ.σ. νερό 2 ποτήρια νερού ζάχαρη 4 ½ κ.σ. κακάο 250 γραμ. βούτυρο χυμός από ένα πορτοκάλι (ή …
Το σημερινό σοκολατένιο ζουμερό κέικ ήθελα καιρό να το κάνω και να το ανεβάσω…Είναι από αυτά τα κέικ που λιώνουν …
Υλικά συνταγής 400 γρ. κουβερτούρα 160 γρ. μαλακό βούτυρο 7 αβγά 250 γρ. αλεύρι μαλακό κοσκινισμένο 160 γρ. ζάχαρη…
Σήμερα, θέλουμε να γλυκαθούμε λιγάκι και σκεφθήκαμε να φτιάξουμε ένα κέικ που θα συνδυάζει τις μεγάλες μας αγάπες, τη σοκολάτα …
Το Mudcake (κέικ λάσπης) είναι κέικ παρόμοιο με το lava cake, δηλαδή ψήνεται λίγη ώρα έτσι ώστε να παραμένει ρευστό …
Τελικά, δεν ξέρω πώς να το πρωτ-ονομάσω αυτό το γλυκό. Να το πω σοκολατόπιτα, να το ονομάσω σουφλέ σοκολάτας ή …
Ξεφυλλίζω στα περιοδικά, αναζητώ στο δίκτυο, αναρωτιέμαι πού… και τελικά επτά στις δέκα φορές καταλήγω στις “Γλυκές Ιστορίες” του αγαπημένου …
Ο χρόνος ψησίματος είναι σημαντικός. Μην τα παραψήσετε γιατί θα καούν και δεν θα έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Προτείνω …