Στρούντελ με μήλα, σοκολάτα και χαλβά
Το στρούντελ είναι ένα δημοφιλές γλυκό γερμανικής και αυστριακής προέλευσης με βάση το χειροποίητο φύλλο και τη γέμιση. Μιας και …
Το στρούντελ είναι ένα δημοφιλές γλυκό γερμανικής και αυστριακής προέλευσης με βάση το χειροποίητο φύλλο και τη γέμιση. Μιας και …
6-8 φύλλα κρούστας σησαμέλαιο ή αραβοσιτέλαιο για το άλειμμα των φύλλων 4 μήλα κόκκινα καθαρισμένα, σε κύβους 125γρ. κουβερτούρα ψιλοτριμμένη …
Τι κι αν ο γιός μου ζητά να βγει η παγωτομηχανή από το ντουλάπι…Εγώ είμαι ακόμη κολλημένη με σοκολάτα… ΥΛΙΚΑ …
Υλικά Φύλλο κρούστας 1 πακέτο Χαλβάς 300 γρ. Μήλα 2 τεμ Σταφίδες 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Κανέλα 1 1/2 κουταλάκι …
Μια από τις συνταγές που είδα ήταν αυτή με τον χαλβά (του μπακάλη ή κατά κόσμον Μακεδονικό) τυλιγμένο με σφολιάτα. …
Η παραλλαγή μιας ενδιαφέρουσας συνταγής που βρήκα, ψάχνοντας για νέες χρήσεις του χαλβά του μπακάλη. 120 γρ χαλβάς (σοκολάτα, βανίλια …
Η έμπνευση Όταν ήρθε η ώρα να αποφασίσω την συνταγή που θα επέλεγα, για να συμμετάσχω, στο World Baking Day, …
…εγώ εδώ, θα σας μιλήσω για τον ταχινένιο. Τον παραδοσιακό του μπακάλη, που λένε οι παλαιότεροι ως προσθήκη μέσα σε …
Μια διαφορετική συνταγή χωρίς σιμιγδάλι… εύκολη και γευστική!
Ένας χαλβάς διαφορετικός, πολύ πολύ εύγευστος και αρωματικός.