43
Υλικά
- μελιτζάνες 2 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ξύδι 10 ml
- κρέμα γάλακτος 30 ml
- Worcestershire sauce 10 ml
Μία υπέροχη, αφράτη σαν mousse, σχεδόν “αέρινη” κρέμα με βάση ψημένες μελιτζάνες και εύκολα αντιληπτή τη γεύση και το άρωμα του σκόρδου. Εξαιρετικό συνοδευτικό για μια σειρά από πιάτα, η απαλή υφή και το υπέροχο άρωμά της θα σας ...πάρει τα μυαλά. Ειδικά εάν συνοδέψετε με αυτή πιάτα που θέλουν κάποια “ενίσχυση” στη γεύση. Όπως για παράδειγμα, πιάτα με ψάρι.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr