55
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 180 γρ
- αμύγδαλα 100 γρ
- ζάχαρη 120 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- αυγά 3 τμχ
- βούτυρο 120 γρ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- πορτοκάλια 6 τμχ
- ζάχαρη 250 γρ
- πορτοκάλι 2 τμχ
- κουαντρό 125 ml
Βουτιά στις γευστικές τάσεις κι αμέσως έξω απ' αυτές, δίπλα στον πάγκο με εννέα πορτοκάλια για την πιο classy αρωματική πορτοκαλόπιτα. Διαφορετική, παντός καιρού, ανεξάρτητη από τα φύλλα κρούστας και τη μόδα· ντυμένη στο ζουμερό φρούτο από πάνω ως κάτω, δροσερή και τόσο πορτοκαλένια που "μήτε ο γελαστός θεός την ξέρει".
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com