by admin

Αφράτα Πιροσκί με Ζαμπόν και Τυρί

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Υλικά για την ζύμη 2 αυγά 300 ml γάλα90 λάδι 450-500 αλεύρι 1 φακελάκι ξηρή μαγιά Μισό κ γ ζάχαρη Μισό κ γ αλάτι Για την γέμιση 200 γρ φέτα 5 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένο 1 μικρή ντομάτα σε κυβάκια 1 κ σ γιαούρτι μαύρο πιπέρι ρίγανη Ανακατεύουμε το αυγό με το λάδι και το γάλα και προσθέτουμε τα στερέα υλικά Ζυμώνουμε να φτιάξουμε μια μαλακιά ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια Την αφήνουμε να φουσκώσει και να διπλασιαστεί
Διάβασε τη συνταγή στο jimdiasrecipes.blogspot.com
Κατηγορία: Ορεκτικά
Περισσότερες συνταγές: πιροσκί

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το jimdiasrecipes.blogspot.com