87
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 250 γρ
- ζάχαρη άχνη 150 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 400 γρ
- αυγά 3 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 20 γρ
250 γρ βούτυρο αγελαδινό θερμ δωματίου 150 γρ ζάχαρη άχνη 400 γρ αλεύρι γ 3 αβγά Μπέικιν πάουντερ 2 στικ Βανίλιας Μαρμελάδα με γεύση φράουλας Εκτέλεση βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο σε κομματάκια Προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη και χτυπάμε με το φτερό σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει Προσθέτουμε ένα-ένα τα αβγά χτυπώντας μέχρι να ομογενοποιηθούν Ρίχνουμε το μπεικιν, την βανίλια και ανακατεύουμε για λίγο
Διάβασε τη συνταγή στο www.eukolesuntages.gr