23
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γρ
- γάλα φρέσκο 120 γρ
- ασπράδι 4 τμχ
- κρόκοι 2 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 κσ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- ζάχαρη 50 γρ
Υλικά: 100 γρ αλεύρι γ 120 γρ φρέσκο γάλα 4 ασπράδια αβγών 2 κρόκοι αβγών μπέικιν πάουντερ 1 πρέζα αλάτι ζάχαρη Βούτυρο για το σερβίρισμα ή σιρόπι αρεσκείας σας Εκτέλεση: Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα στερεά υλικά και τα αναμιγνύουμε Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε με το μίξερ ή με σύρμα χειρός, την ζάχαρη με τους κρόκους και το γάλα μέχρι να ασπρίσει το μίγμα Όταν ασπρίσουν προσθέτουμε το μίγμα με το αλεύρι και χτυπάμε πάλι να ενσωματωθούν καλά τα υλικά μας
Διάβασε τη συνταγή στο www.eukolesuntages.gr